Profhilo

HVA ER PROFHILO ?
Profhilo® er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud.

Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet (64 mg / 2 ml) booster og fukter det ikke bare huden, men remodellerer også det aldrende og slappe vevet.

Profhilo® skaper fremragende behandlingsresultater alene eller i kombinasjon med andre skjønnhetsbehandlinger.

BAP - teknikken

Denne teknikken har til formål å maksimere diffusjonen av produktet i kinnområdet og området like under:

• BAP-teknikken er særlig utvalgt til enkelte anatomiske områder
• Selve produktets fortynningsegenskaper
• 5 injeksjoner i hver side
• Reduserer smerten (langsom injeksjon)
• Mindre risiko for blåmerke eller hematom
• Færre antall behandlinger
• Større pasientetterlevelse
Stacks Image 37Hvordan virker Profhilo® 
Som et stabilisert produkt holder Profhilo® seg i huden i ca. 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av HA. Stimuleringen medfører en vesentlig vevsforbedring. Man kan således ikke si at Profhilo® er en hudbooster siden det også har en vesentlig oppstrammende/løftende virkning på vevet.

Enestående produkt
Profhilo® har mange enestående egenskaper som skiller produktet fra alle andre på markedet akkurat nå.
Det er ikke noe BDDE-innhold. Det er termisk kryssbundet og genererer stabiliserte kooperative hybridkomplekser av H-HA og L-HA.
Tross det høye HA-innholdet har det en lav inflammatorisk profil kombinert med helende egenskaper som underbygges av kliniske studier.
For fullt ut å forstå dette nye konseptet innenfor anti-aging-medisin må vi først se på teknologien.


Hvordan stabiliseres Profhilo
Profhilo® utvikles ved hjelp av en patentert teknologi som skaper kooperative hybridkomplekser mellom høymolekylær HA og lavmolekylær HA uten bruk av kjemiske kryssbundne stoffer. Disse kompleksene øker stabiliteten av HA i forhold til enzymatisk og mekanisk nedbrytning.

NAHYCO-Teknologi
Profhilo® er ikke en filler eller et biorevitaliserende produkt – Profhilo® har skapt en ny injeksjonskategori – bioremodelling. Termal kryssbinding endrer beskaffenheten og atferden av HA, noe som medfører dannelse av kooperative hydridkomplekser som modulerer vevet.
Dette er også forklaringen på den annerledes biologiske atferden når H-HA og L-HA gis alene. En av hovedfordelene er lang holdbarhet.
Kooperative hybridkomplekser har vist seg å være svært stabile med hensyn til naturlig nedbrytning av hyaluronidase (BTH) sammenlignet med H-HA, og de brukes bredt i biorevitaliseringsprodukter, eller L-HA alene, noe som medfører en langvarig frisetting av de to HA-komponentene og en tilsvarende dobbeltvirkning.
Denne dobbeltvirkningen er ideell for remodellering av slapphet i huden.


Fordeler
I Profhilo® frisettes L-HA langsomt fra HA-hybridkompleksene og utløser derfor ikke de første inflammatoriske cytokinene, noe som gjør det svært biokompatibelt.
Det øker også pasientens komfort under og etter behandlingen og fukter huden, særlig i epidermis – dette kalles Hydro-effekten. H-HA i Profhilo® skaper en stabil HA-struktur i dermis. Dette gir en volumetrisk effekt – også kalt Løft-effekten. En annen fordel med det stabile kooperative hybridkomplekset sammenlignet med H-HA og L-HA er stigningen i ekspresjonsnivået av type I- og type III-kollagen i fibroblast, og type IV- og type VII-kollagen i keratinocytter. Dette medfører bedre hudkvalitet og -fuktighet både i dermis og epidermis. Det er også økt produksjon av endogen HA og elastin, noe som gir huden et mer ungdommelig utseende.


Høyeste konsentrasjon på markedet
Profhilo® inneholder 32 mg lavmolekylær HA (80–100 Kda) og 32 mg høymolekylær HA (1100–1400 Kda).
Dette gir en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet med i alt 64 mg HA i en 2 ml fylt sprøyte.
Det kan utrolig nok presses gjennom en 29 g nål.

Stacks Image 67
Stacks Image 65
Stacks Image 5