Anmeldelser


" Følelsen av å bli hørt og ivaretatt var der straks jeg kom inn døren. Veldig fornøyd med resultatet. Renathe har fått seg en ny kunde. Gleder meg til neste besøk. Kan anbefales på det varmeste. "
Laila Daae odland
" Utrolig god service 😉anbefales i det sterkeste!! Renate er veldig nøye, behagelig og dyktig. Følte meg veldig trygg hele tiden, før, under og etter behandling 👍🏻 Kommer tilbake til henne 🌸 "
Carmen Rosa
"Servicen er fantastisk og annerledes enn andre! Føler meg alltid trygg, og arbeidet som blir gjort er kjempefint "
Hedvig Andrea Træen
Stacks Image 490
" Man får fantastisk service hos dyktige Renathe. En utrolig hyggelig, flink og behagelig sykepleier. Man føler virkelig man er i trygge hender, og får de beste resultater. Kan anbefales på det varmeste! "
Belinda Falch Torsvik
"Absolutt den beste kosmetiske salongen i Bergen. Føler meg alltid ivaretatt hos Renathe, å blir like fornøyd med fantastiske resultater hver gang! 🤗 Angel Skin Clinic anbefales på det sterkeste❤️"
Andrine Lund
" Følelsen av å bli hørt og ivaretatt var der straks jeg kom inn døren. Veldig fornøyd med resultatet. Renathe har fått seg en ny kunde. Gleder meg til neste besøk. Kan anbefales på det varmeste. "
Laila Daae Odland
Stacks Image 494
"Fantastisk dyktig sykepleier 🥰 Har aldri vært så fornøyd som jeg er når Renathe behandler meg, hun er en kunstner med filler. Du er alltid godt ivaretatt, og hun tar seg god tid, og hun har mitt favoritt merke innen medisinsk hudpleie, Elixir. Jeg har funnet min behandler for alltid. Anbefaler Angel skin clinic med Renathe til alle ❤️"
Hozan Mahmoud
" Anbefaler Angel skin clinic på det varmeste. Renathe er en svært dyktig behandler, alltid veldig fornøyd etter å ha værthos henne. Hun er den beste jeg noen gang har vært hos. "
Joanna Siejk
"Jeg er utrolig fornøyd etter å ha vært hos Renathe, det var en fin opplevelse og man føler seg virkelig ivaretatt gjennom hele behandlingen. Hun sørger for at du får de beste resultatene og er nøye på å forklare hva hun gjør! Man er virkelig i trygge hender og får supergod service både når man er hos henne og etter, hvis det er noe man skulle lure på. Anbefaler Angel Skin Clinic på det sterkeste!🌸"
Nathalie Strandheim
Stacks Image 496
" Knall dyktig og yter en fantastisk service til kunden.... Alltid like behagelig i behandlingene, etterlater høyst sjeldent blåmerker, og usedvanlig lite hevelser i forhold til det man gjerne er vant med fra andre klinikker.... Kan anbefales på det varmeste! "
Belinda Husa Monsen
" Anbefler Angel Skin Clinic på det varmeste. Renathe er bare helt fantastisk, forklarer alt og gir kjempe gode råd. Hun er utrolig dyktig 🥰🥰 Her skal jeg igjen. Så utrolig fornøyd med behandlingene jeg mottok. "
Linn Malin Takva
" Absolutt den beste kosmetiske salongen i Bergen. Føler meg alltid ivaretatt hos Renathe, å blir like fornøyd med fantastiske resultater hver gang! 🤗 Angel Skin Clinic anbefales på det sterkeste❤️ "
Andrine Lund
Stacks Image 498
" Kjempe fornøgd med behandling og veiledning til dei rette Elexirprodukta. Renathe kan trylla med filler 1f913Anbefalar Angle
zSkin Clinic på det varmaste
! "
Nina kjos
"Profesjonelt arbeid med et fantastisk resultat. Kunne ikke ønsket meg en annen klinikk å gå til. Er herved fast kunde. Absolutt til å anbefale! 1f929 "
Cecilie Falch
" Anbefaler virkelig og gå her, dyktig dame og fantastisk service1f929 "
Ylva Kristiansen Færøy
Stacks Image 504


Stacks Image 518
Stacks Image 516
Stacks Image 295